-26%
-26%She Said

She Said

Bolti ár: 4 290 Ft
Internetes ár: 3 174 Ft

A Metoo mozgalom keletkezésének és Harvey Weinstein leleplezésének története

Készleten

Cikkszám: 153084
Kategória: Kiadó: Atlantic Press
A kiadás időpontja: 2019-11-15
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A hollywoodi filmmogul, Harvey Weinstein szexuális zaklatási ügyeinek felderítése az utóbbi évek legnagyobb újságírói bravúrja volt. A New York Times két riporternője nélkül Weinstein talán soha nem került volna a vádlottak padjára. Kantor és Twohey most könyvben írta meg mindazt, ami az újságcikkekből kimaradt. Először szólal meg az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow és azoknak a nőknek egész sora, akik korábban a producer bosszújától félve nem mertek a nyilvánosság elé állni.
A szereposztó dívány ezekben a történetekben rendszerint Weinstein Los Angeles-i szállodai szobájában volt, ahova munkamegbeszélésre hívta áldozatait, de behűtött pezsgővel és csábító ajánlatokkal fogadta őket. A szerzők egy krimi fordulatosságával írják le, hogyan tudta magándetektívek és ügyvédek egész hadseregével és áldozatainak lefizetésével eltüntetni zaklatási ügyeinek és erőszakoskodásának nyomait, s hogyan vetettek véget űzelmeinek.
A Pulitzer-díjas riporterek könyvét a Washington Post Woodward és Bernstein Az elnök emberei című könyvéhez, a Watergate-botrány krónikájához hasonlította, azzal, hogy a mű már “megjelenése pillanatában a nyomozó-újságírás klasszikusa lett”.

Szerző: Jodi Kantor & Megan Twohey

További információk

Kiadó

Atlantic Press

Oldalszám

320

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2019-11-15

ISBN

9786155693946

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“She Said”értékelése elsőként