-96%
-96%2007 Nagy kreatív könyv 12

2007 Nagy kreatív könyv 12

14 000 Ft 500 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 74930
Kategória: Szerző: Kiadó: Professional Publishing Hungary Kft.
A kiadás időpontja: 2007-05-15
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

2007-ben tizenkettedik alkalommal jelenik meg a Nagy Kreatív Könyv, a magyar reklámszakma előző évi vizuális teljesítményének gyűjtőalbuma. Idén, immáron szokásunkhoz híven, követve a kommunikációs szolgáltatások piacának alakulását, tovább bővítettük a könyv tartalmát.
A már évek óta megszokott kategóriák mellett idén a korábbinál hangsúlyosabban, szolgáltatástípusok alapján kategorizálva jelennek meg a könyvben a nyomdák, továbbá helyett kaptak a BTL-megoldásokat kivitelező cégek, díszlet- és dekorációgyártó stúdiók is.
Abban nem történt semmi változás a korábbi évekhez képest, hogy a Nagy Kreatív Könyvben idén is közreadjuk az összes fontos hazai reklámverseny eredményeit, és beszámolunk azokról a külföldi versenyekről is, amelyeken magyar kreatívok indultak.
A kiadvány az elmúlt évek során olyan referenciaalbummá vált, amely egy teljes év reklámpiaci munkáinak összegyűjtésével és bemutatásával megkerülhetetlen munkaeszközévé vált mindenki számára, aki a kommunikációs iparban dolgozik – akár hirdetői, akár ügynökségi, akár médiatulajdonosi oldalon.

További információk

Szerző

Fabian Müller

Kiadó

Professional Publishing Hungary Kft.

Oldalszám

272

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2007-05-15

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“2007 Nagy kreatív könyv 12”értékelése elsőként