-21%
-21%Ébresztő, Magyarország!

Ébresztő, Magyarország!

2 480 Ft 1 959 Ft

Készleten

Cikkszám: 114369
Kategória: Szerző: Kiadó: Magánkiadás
A kiadás időpontja: 2012-09-18
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A szerző 1998 és 2002 között volt képviselője és jegyzője a Magyar Országgyűlésnek, majd -mint írja könyvében- Isten kiemelte a világi politikai elvakító reflektorfényéből és visszaküldte szülőfalujába, Kübekházára, amit akkor tragédiaként élt meg. Ma már tudja? Isten vonta ki ekkor a világi politika hangzavarából és a falu csendjében, “sötétjében”, drámai mélységek közepette szólalt meg.
Élete “damaszkuszi útján”, egy nem várt pillanatban találkozott Jézussal, és az apostolhoz hasonlóan ő is megkérdezte: “Mit cselekedjem, uram?”
Jelenleg harmadik ciklusát tölti szülőfaluja polgármesterként. Keresztény politikusként -ahová hívják- itthon és külföldön az ébredés, a helytállás és az odaszánt élet szükségességőr beszél. Így vall kötetében: “Ahhoz, hogy egy társadalomban markáns és mélyreható változások menjenek végbe, nem maradhatnak az emberek bűnnel megalkuvók. Kellenek olyan vezetők, akik gyökeresen másként gondolkodnak, és valóban kell egy igazi, őszinte, tiszta forradalom! Hiszem azonban, hogy a győztes forradalmat nem szavazófülkékben és nem gyilkos indulatokkal, egyik vagy másik oldalon hadra fogható pártkatonákkal, politikai fegyvertárakban fellelhető eszközökkel és lövedékekkel vívják, hanem hittel, imával, szeretettel, lelki fegyverzetekkel és keresztviseléssel: “Mert noha testben élünk, de nem test szerint vitézkedünk. Mert a mi vitézkedésünk fegyverei nem testiek…” (2. Kor. 10, 3-4.)”

A szerző 2011-ben “Egy politikus, akit rabul ejtett Isten” címmel megjelent könyvében, megdöbbentő vallomást tett a szenvedéseiről, a kilátástalanságban felragyogó reményről, ahogy leborult Isten előtt és ahogy Ő felemelte.
E kötet az előző (eddig négy kiadást megélt- könyv folytatása. Neves ajánlói szerint gyakorlatias, “életszagú”, elgondolkodtató, olvasmányos, nem nélkülözi a humort, ugyanakkor komoly üzenetekkel is bír.
Igazán ébresztő! Ébresztő Magyarországnak és minden külhoni olvasójának!
A(z) Ébresztő, Magyarország! (Könyv) szerzője Molnár Róbert.

További információk

Szerző

Molnár Róbert

Kiadó

Magánkiadás

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2012-09-18

ISBN

9789630835961

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Ébresztő, Magyarország!”értékelése elsőként