-21%
-21%Az öröm könyve

Az öröm könyve

Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 159 Ft

Nobel-békedíjasok a boldogabb emberiségért

Készleten

Cikkszám: 136517
Kategóriák: , Szerzők: , , Kiadó: Helikon Kiadó
A kiadás időpontja: 2016-09-22
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Korunk két fontos spirituális vezetője osztja meg velünk e kötetben nehezen szerzett bölcsességét arról, hogyan őrizhetjük meg az örömet életünkben a sorscsapások ellenére.

A két Nobel-békedíjas vezető egy hetet töltött együtt Dharamszalában a dalai láma 80. születésnapja alkalmából, hogy beszélgessenek egy olyan témáról, amely mindkettőjük számára nagyon fontos: az örömről.

A könyv úgy épül fel, mint egy háromemeletes születésnapi torta. Az emeletek: a dalai láma és az érsek történetei és tanításai az örömről; a boldogságkutatás legújabb tudományos felfedezései; valamint a napi gyakorlatok, amelyek egyensúlyban tartják a két vezető érzelmi és spirituális életét. Mind a dalai lámát, mind Tutu érseket számos nehézség tette próbára az életben, ennek a könyvnek az oldalain pedig beszámolnak személyes küzdelmeikről és megújulásukról. Most, hogy már mindketten az emberélet vége felé járnak, különösen fontos számukra, hogy mindenkihez eljuttassák az üzenetet: csak úgy lelhetünk rá az örömre, ha örömet szerzünk másoknak.
A történelmi jelentőségű hét során a két jó barát saját példáján keresztül mutatta meg, hogyan formálható át együttérzéssel és szeretettel az öröm tünékeny érzelemből tartós létállapottá, mely nemcsak személyes életünket, de szűkebb és tágabb környezetünk, sőt az egész emberiség életét megváltoztathatja..

További információk

Szerző

Desmond Tutu, Douglas Abrams, Őszentsége a Dalai Láma

Kiadó

Helikon Kiadó

Oldalszám

320

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2016-09-22

ISBN

9789632277776

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az öröm könyve”értékelése elsőként