-7%
-7%Az élet legkönnyebb útja

Az élet legkönnyebb útja

Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 697 Ft

Engedd el a múltat, élj a jelenben, és változtasd meg az életed mindörökre

Készleten

Cikkszám: 116002
Kategória: Szerző: Kiadó: Suerte Bt
A kiadás időpontja: 2012-11-28
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Mabel legutóbbi könyve, “Az élet legkönnyebb útja” Engedd el a múltat, élj a jelenben, és változtasd meg az életed mindörökre, tömören és konkrét témákról szól, többek között: az intellektus, elengedés és áramlás, emlékek, megbocsátás, elvárások, értékítéletek, érzelmek, függőségek, boldogság, siker és pénz. A könyv értelmezést és gyakorlati modellt ad a könnyebb élethez a Ho’oponopono művészetén keresztül. A megértés teljes mértékben új szintjére visz bennünket, azzal, hogy hogyan engedjük el a múltat, hogy éljünk a jelenben és hogyan nyíljon meg a jövő minden lehetősége.

Mabel nemzetközileg elismert szaktekintélye az ősi hawaii problémamegoldó művészetnek, a Ho’oponopononak. E művészet lényege egyszerű: békében lehetsz, nem fontos, hogy mi történik körülötted. 12 évig intenzíven tanult mesterétől, PhD. Dr. Ihaelakalá Hew Lentől.

Személyes sikereinek és spirituális nagylelkűségének köszönhetően Mabel számos helyi és nemzeti díjban részesült. Ezek között van a Business Woman of the Year 2005 (Az Év Üzletasszonya 2005), a Los Angeles Fővárosi Kereskedelmi Kamara díja. 2006-ban megkapta a Sol Azteca (Azték Nap) és a rangos Members Choice Award (Tagok Által Odaítélt Díj), amely a Latin Kereskedelmi Szövetség díja. Ugyancsak 2006-ban egy volt a kilenc hölgy közül, akik az országban megkapták az Anna Maria Arias Memorial Business Fund Award (Anna Maria Arias Emlék Alap Üzleti Díj) díjat.

További információk

Szerző

Mabel Katz

Kiadó

Suerte Bt

Oldalszám

229

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2012-11-28

ISBN

9789630836326

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az élet legkönnyebb útja”értékelése elsőként