-20%
-20%Varázslatos környezetismeret 2. évfolyam

Varázslatos környezetismeret 2. évfolyam

1 380 Ft 1 104 Ft

Készleten

Cikkszám: 112110
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2012-03-29
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A kiadvány kompetenciaalapú, differenciáló, játékos feladatokkal dolgozza fel az adott évfolyamon elvárt tananyagot. Feladataival változatos módon járul hozzá a környezettudatos magatartás kialakításához, környezetünk megismeréséhez, ezen készségek, képességek fejlesztéséhez. A feladatok nagy részét egy család állatkerti élményei köré építettük, így érdekes történeteket olvashatnak a tanulók, ha megoldják a feladatokat. A feladatok figyelembe veszik a tanulók életkorát, bizonyos feladatok pedig lehetőséget nyújtanak páros és csoportmunkák elvégzésére.
Ha a kijelölt feladatokat helyesen oldják meg a tanulók egy matrica a jutalmuk. Ezekből a megszerzett matricákból egy memóriakártya-készletet állíthatnak össze a diákok.
Köteteinkkel szeretnénk egy kis kutatásra is ösztönözni a gyerekeket: néhány feladat mellé Nézz utána! részeket helyeztünk el, amelyek lehetőséget biztosítanak a tananyagon kívül újabb információ szerzéséhez, búvárkodáshoz, a Tudod-e? részek pedig érdekességeket tartalmaznak.
A feladatok megoldásai hamarosan megtalálhatóak a kiadó honlapján, a témazáró feladatlapok pedig a kiadótól igényelhetőek. Köteteinket iskolai és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.

További információk

Szerző

Berkes Angéla, Özvegy Judit

Kiadó

Maxim Könyvkiadó Kft.

Oldalszám

96

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2012-03-29

ISBN

9789632611662

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Varázslatos környezetismeret 2. évfolyam”értékelése elsőként