-26%
-26%Sulitanoda – Szövegértés 3. osztály

Sulitanoda – Szövegértés 3. osztály

Bolti ár: 690 Ft
Internetes ár: 510 Ft

Készleten

Cikkszám: 151514
Kategória: Szerző: Kiadó: TKK Kereskedelmi Kft
A kiadás időpontja: 2019-09-04
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A szövegértés alapvető fontosságú a gyerekek életében. A sikeres, iskolai feladatvégzés, számonkérés később pedig az eredményes továbbtanulás alapja. Harmadik osztályban a gyerekek többsége az életkori sajátosságának megfelelő szövegeket már önállóan értelmez. Az olvasmányok terjedelme pedig elérheti akár az egy–két oldalt is.

Kiadványunk olvasást és szövegértést fejlesztő munkafüzet, segítséget nyújt a nyelvi gazdagság, színes kifejezésvilág eszközével érzelmeket közvetítő szépirodalmi szövegek, mesés történetek, mondák, valamint az egyértelmű információkat közlő, könnyebben értelmezhető, ismeretterjesztő szövegek, szövegértő gyakorlására. A hozzájuk kapcsolódó feladatok lehetőséget kínálnak számos szövegfeldolgozó művelet gyakoroltatására, a szövegben való tájékozódásra, a szövegtagolásra, az adatok, lényeges információk kiemelésére, értelmezésére, összefüggések keresésére, a következtetésekre, új információk szerzésére.

E kiadvány válogatott szövegei miatt jól beépíthető a tananyagba, órai differenciálásként, otthoni gyakorlásként egyaránt hasznos a tanulók számára, megtámogatva ezzel a pedagógusok és a szülők munkáját.

Szerző: Kamenyiczkiné Békési Gizella

További információk

Szerző

Kamenyiczkiné Békési Gizella

Kiadó

TKK Kereskedelmi Kft

Oldalszám

32

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2019-09-04

ISBN

9789635100538

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Sulitanoda – Szövegértés 3. osztály”értékelése elsőként