-21%
-21%Úz, a csodák csodája

Úz, a csodák csodája

Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 765 Ft

400 nap nászútterápia Új-Zélandon, Hawaiin és Ausztráliában

Készleten

Cikkszám: 144633
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Athenaeum Kiadói Kft.
A kiadás időpontja: 2018-04-18
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Anti-útikönyv

2015 októberében felmondtunk a munkahelyünkön, eladtuk az ingóságainkat, elajándékoztuk a cicát, és elindultunk az egyévesre tervezett nászutunkra, Új-Zélandra. Szabadon jöhettünk-mehettünk a Csendes-óceánt és a Tasman-tengert elválasztó ország partjai között, és hamar csodálatos önfenntartó közösségek, biogazdálkodások, és saját, mélyülő párkapcsolati folyamataink aktív alakítóivá váltunk.
Nem csupán Új-Zélandot utaztuk körbe; Ausztrália és Hawaii mellett személyiségünk és társadalmi kondícióink felfedezésére is lehetőséget nyújtott a vízum adta egy év. E könyv élményeink és tapasztalataink összefoglalója: holisztikus beszámoló, amely nem pusztán szubjektív naplóbejegyzések halmaza, hanem praktikus információk és útjelzők gyűjteménye is.
Olvasónk egy olyan útikönyvet tart a kezében, amelynek elsődleges célja kihangsúlyozni felismerésünket: a társadalom – és a saját magunk – által ránk szabott korlátokon túllépve feltárulhat számunkra a természet szépsége, valamint személyiségünk egyedisége és sokszínűsége. Egy ilyen utazás bárhol és bármikor megkezdhető!

Kaia & Dávid

További információk

Szerző

Kohout Dávid, Kohout Kaia

Kiadó

Athenaeum Kiadói Kft.

Oldalszám

264

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-04-18

ISBN

9789632936963

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Úz, a csodák csodája”értékelése elsőként