-23%
-23%Titkok örvénye

Titkok örvénye

2 999 Ft 2 309 Ft

Készleten

Cikkszám: 119856
Kategória: Szerző: Kiadó: Alexandra Kiadó
A kiadás időpontja: 2013-09-12
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Kedves Anna! Nehéz papírra vetni mindazt, amit el kell mondanom, de tisztában vagyok vele, hogy végigolvasni sokkal nehezebb, és nagyon sajnálom…”

Ez a félbeszakadt levél az egyetlen nyom, amelyből Tara és Emerson kiindulhat legjobb barátnőjük, Noelle öngyilkosságának okait kutatva. Minden, amit tudtak róla – szülésznői hivatása, bátor kiállása az igaz ügyek mellett, családja és barátai iránt érzett szeretete -, olyan ember benyomását keltette, aki ragaszkodik az élethez. Miért választotta mégis a halált?
Túl sok mindenről nem tudtak.
A levél és egy szívszaggató titok felfedésével a két nő lassan rájön, hogy valójában mégsem ismerték jól Noelle-t, s miközben egyre inkább kirajzolódik előttük bonyolult személyisége, szerelemmel, árulással, részvéttel és csalással is szembesülniük kell.

A Titkok örvénye izgalmas regény, amely mindannyiunk számára felteszi a kérdést: mi az, amit már nem lehet megbocsátani?

“Megindító regény anyákról és lányaikról, titkokról, barátságról, szeretetről és veszteségről… Megríkat majd, de reményt is ad.” (Tatiana de Rosnay)

További információk

Szerző

Diane Chamberlain

Kiadó

Alexandra Kiadó

Oldalszám

423

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2013-09-12

ISBN

9789633571354

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Titkok örvénye”értékelése elsőként