-21%
-21%Szerettem Pablót, gyűlöltem Escobart

Szerettem Pablót, gyűlöltem Escobart

Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 152 Ft

Készleten

Cikkszám: 142305
Kategória: Szerző: Kiadó: Partvonal Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2017-10-30
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Bensőséges portré a gyönyörű kolumbiai tévébemondónő, Virginia Vallejo és a hírhedt “Kokainkirály”, Pablo Escobar kapcsolatáról, amely hamarosan Penelope Cruz és Javier Bardem főszereplésével a mozikban is látható.

2006 júliusában a DEA, az amerikai Kábítószer-ellenes Hivatal repülőgépe kimenekítette Virginia Vallejót Kolumbiából. Veszélyben forgott az élete, miután koronatanúja lett két, az ország 20. századi történelmét meghatározó bűncselekménynek: egy elnökjelölt meggyilkolásának és az Igazságügyi Palotában lezajlott túszdrámának.
1983-ban Virginia Vallejo, a szépségéről is híres médiaszereplő, akinek kegyeiért milliomosok versengnek, megismeri Pablo Escobart. Négy évig tartó románcuk egy olyan világba enged bepillantást, amelyet a kábítószer, a korrupció, erőszakos hatalmi harcok és páratlan gazdagság ural. A borzalom és a szégyen krónikájába torkolló szenvedélyes szerelmi történet korunk egyik legsötétebb bűnöző elméjének fejlődéstörténete is egyben. A legendás drogbáró elképesztő kegyetlenséggel építi birodalmát, amelyet nemcsak az illegális üzleti világhoz fűznek erős szálak, de természetesen a politikához is.

További információk

Szerző

Virginia Vallejo

Kiadó

Partvonal Könyvkiadó

Oldalszám

414

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-10-30

ISBN

9786155283994

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Szerettem Pablót, gyűlöltem Escobart”értékelése elsőként