-26%
-26%Suzan pont hu

Suzan pont hu

2 990 Ft 2 212 Ft

Készleten

Cikkszám: 120453
Kategória: Szerző: Kiadó: Festivus Kiadó és Kreatív Stúdió Kft
A kiadás időpontja: 2013-10-25
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Szórakoztató és egyben elgondolkodtató történet egy fiatal nőről, akinek nemzetközi környezetben kell megállnia a helyét, de a magyar valóság keretei között keresi a boldogulását, még inkább a boldogságát.
A vidéki Zsuzsannából Suzanná avanzsált ifjú hölgy saját intelligenciájának és szakmai igényességének köszönhetően fut be irigylésre méltó karriert, ezzel szemben szíve egyenetlen rezdüléseit ábrázoló EKG görbéje súlyos magánéleti problémákról tanúskodik. A párkapcsolati sikertelenség oka, hogy Suzan nem képes vérrel-verejtékkel megharcolt önállóságát az érzelmi függőség oltárán feláldozni. Szerelmi életének legnagyobb kihívása az önzetlen szeretet képessége, melynek eléréséhez lelki megújulásra van szüksége. Ebben a kiemelt női szereplők – a Nagyi és Suzan legjobb barátnője, Pandora – lehetnek segítségére.
A szerző mély empátiával közelíti meg a fiatal, független nő sajátos élethelyzetét. Álszent igyekezet lenne részéről a szingli karakterhez kötődő sztereotípiák megcáfolása, azonban a könnyelmű életvitel látszatával szemben érzékeltetni szeretné a sikerek mögött álló erőfeszítéseket, a lehetőségekkel járó felelősséget, a bizalomból eredő sérülékenységet is. A cselekmény moráltörténeti vonulata egy értékalapú gondolkodásmód irányába mutat, ahol Suzan tudása bölcsességben, szabadságszeretete autonómiában, jóléte pedig boldogságban teljesedhet ki.

További információk

Szerző

Emmanuel Rossi

Kiadó

Festivus Kiadó és Kreatív Stúdió Kft

Oldalszám

428

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2013-10-25

ISBN

9789630875899

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Suzan pont hu”értékelése elsőként