-21%
-21%Megláncolva

Megláncolva

3 499 Ft 2 765 Ft

A Donován-dinasztia 2

Készleten

Cikkszám: 141527
Kategóriák: , Szerző: Kiadó: Libri/Insomnia
A kiadás időpontja: 2017-09-22
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Amikor Sofia McBride a barátnője esküvői partiján megismerkedik az erős és határozott Cade Donovannel, a férfi figyelmezteti, hogy óvakodjon tőle. Sofia próbálja megfogadni az intelmet, ám azon kapja magát, hogy ellenállhatatlan vonzalmat érez a rejtélyes és kissé félelmetes férfi iránt.
Hiába tudja, hogy a tűzzel játszik, képtelen ellenállni a Donovan fiú vad kívánságainak. Minél inkább belegabalyodik a kapcsolatba, annál inkább sejti, hogy talán soha nem is akar megszabadulni belőle
Cade Donovan, a titokzatos ranchtulajdonos eddig olyan nőket választott, akik nem várnak tőle túl sokat. De amikor egy vihar egy fedél alá kényszeríti vele Sofiát, egyszeriben fellángolnak a domináns férfi védelmezőösztönei. Cade mindent meg akar kapni, amit Sofia nyújtani tud, de hamarosan rádöbben, hogy a nő szépsége mögött olyan kemény elszántság rejtőzik, amire nem számított. Ketten érzéki utazásra indulnak, aminek a végére Cade talán megszabadulhat múltja gyötrő démonaitól; és ami mindkettőjüket örökre megváltoztatja.
Sierra Cartwright bestseller sorozatában mesterien vezeti olvasóit a hatalmi játszmák világába, ahol a test is üzlet, ha az érdek úgy kívánja. Texas sosem volt még ilyen forró.

További információk

Szerző

Sierra Cartwright

Kiadó

Libri/Insomnia

Oldalszám

403

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-09-22

ISBN

9789633108543

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Megláncolva”értékelése elsőként