-26%
-26%Lázkód

Lázkód

Bolti ár: 3 791 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft

Az Útvesztő-trilógia előzményeinek mmásodik kötete

Készleten

Cikkszám: 143061
Kategória: Szerző: Kiadó: Cartaphilus Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-11-28
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Bekövetkezett a világvége. Az erdőket tűz pusztította el, a folyók és a tavak kiszáradtak, a tengerek szinte semmivé lettek.
Aztán jött a gyilkos kór: láz söpört végig a világon. Az emberek egymás ellen fordultak, tombolt az erőszak, melynek családok milliói estek áldozatul.
Majd megjelent a VESZETT, melynek tagjai válaszokat kerestek. És találtak egy fiút, aki tökéletesen megfelelt a céljaiknak. A fiú, Thomas, pedig épített egy Útvesztőt. Thomas nem tudta, mennyi titok, mennyi hazugság veszi körül. Nem tudta, barátai és a VESZETT alkalmazottai közül kiben bízhat meg, és kik azok, akik alantas szándékkal megtévesztik, eszközként használják. Akik igaz barátai, azok a végsőkig hűségesek lesznek hozzá, még akkor is, amikor már emlékük sem marad róla. Amikor majd együtt kutatják az Útvesztő titkát a Tisztáson. Azét az Útvesztőét, melyet csakis Thomas rombolhat le.

James Dashner, a világszerte – immár filmváltozatban is – óriási sikert aratott Útvesztő-sorozat szerzője az egyik legnépszerűbb amerikai ifjúsági író. A trilógiának szánt sorozat utóbb – a rajongók nagy örömére – ötkötetesre bővült. Az Útvesztő és folytatásai, a Tűzpróba és a Halálkúra írója amúgy nem nagy barátja a számoknak, pedig eredetileg könyvelőként dolgozott. Most viszont rendkívül hálás azért, hogy rubrikák töltögetése helyett történetek írásából élhet, és úgy tartja, nála nagyobb mázlista kevés van a világon.

További információk

Szerző

James Dashner

Kiadó

Cartaphilus Kiadó Kft.

Oldalszám

366

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-11-28

ISBN

9789632665658

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Lázkód”értékelése elsőként