-26%
-26%Határtalanok

Határtalanok

Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 589 Ft

Isten tervez, ember csempész

Készleten

Cikkszám: 142029
Kategória: Szerző: Kiadó: Álomgyár Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-10-16
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Ha az életed a tét, menekülsz vagy harcolsz?

Csatai Csaba, a másodosztályú gengszter évek óta a hírhedt Bobrov család szolgálatában tevékenykedik a budapesti éjszakában. Csaba elkövette élete legnagyobb hibáját: titkosnak szánt románcba keveredett főnöke lányával. Ezért a keményebb időket is megélt egykori maffiózó nagyágyú, az öreg Bobrov Csabáért küldi embereit, aki gyorsan főnöke gyóntatószékében találja magát Tádé nevű barátjával együtt. Az ügy hamar váratlan fordulatot vesz, amikor kiderül, hogy mégsem a légyott miatt akarják elszámoltatni.

Vajon hogy kerül a képbe Pacal, az autónepper, Kugli, a kalugai pofozógép, és Alaa, az illegális bevándorló? És mi köze mindehhez Csabának és Bobrovnak?

Számtalan kihívás során az élet különös lapokat oszt főhősünknek, aki belekeveredik az embercsempészetbe. Mindenki kifordul magából és leveti az álarcát. Csaba ráébred, hogy mindenki másért akar bejutni Európába. Van, aki a megélhetésért; van, aki el akar pusztítani mindent; és van, aki a családja után jött. Hamar világos lesz számára, hogy Magyarország Európa kapuja és a terroristák már köztünk járnak. A kérdés az, hogy időben felismerjük-e őket és meg lehet-e akadályozni Budapestről egy németországi merényletet.

Csabai Márk, a gyorsan kultuszkönyvekké vált “budapesti csibész” sorozat és a nagy sikert aratott Hatlövetű című regény szerzője újra egy lebilincselő izgalmakkal teli, ízig-vérig életszagú, a tőle megszokott szarkazmussal tarkított történetet hozott olvasói számára.

További információk

Szerző

Csabai Márk

Kiadó

Álomgyár Kiadó

Oldalszám

416

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-10-16

ISBN

9786155692918

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Határtalanok”értékelése elsőként