-26%
-26%Egomániás

Egomániás

Bolti ár: 3 899 Ft
Internetes ár: 2 885 Ft

Készleten

Cikkszám: 149362
Kategória: Szerző: Kiadó: Álomgyár Kiadó
A kiadás időpontja: 2019-04-03
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Egyszerűen csodálatos!” – Harlequin Junkie

“Imádtam az elejétől a végéig.” – Scandalicious

“A történet mosolyt csal az arcodra.” – Addicted to Romance

Akkor találkoztam Drew Jaggerrel, amikor éppen betört a Park Avenue-i irodámba. Még azelőtt tárcsáztam a 911-et, hogy kipróbáltam volna rajta a vadiúj, szuper menő Krav Maga tudásomat. Gyorsan leállított, miközben jót kuncogott a nevetséges támadási kísérletemen.
Naná hogy az illetéktelen behatolónak arrogánsnak kellett lennie. Aztán kiderült, hogy nem is volt annyira illetéktelen.

Drew éppenséggel az irodám jogos tulajdonosa volt. Épp szabadságon volt, amíg a saját flancos irodáját újították fel. Amit egy csaló adott nekem bérbe úgy, hogy az valójában nem is volt bérelhető. A fickó tízezer dollárral megrövidített.

Másnap, a rendőrségen töltött hosszú órák után Drew-nak megesett rajtam a szíve, és tett egy olyan ajánlatot, amit nem utasíthattam vissza. Cserébe, hogy felveszem a telefonjait, amíg a titkárnője szabadságon van, ott maradhatok az irodában, amíg nem találok magamnak másik helyet. Minden bizonnyal hálásnak kellett volna lennem, és befognom a számat, amikor meghallottam, milyen tanácsokat ad az ügyfeleinek. Nem bírtam megállni, hogy elrejtsem a véleményem. De nem számítottam arra, hogyan reagál a testem minden egyes vitánkra. Pláne hogy úgy tűnt, mi csak vitatkozni tudunk.

Mi ketten épp egymás ellentétei voltunk. Drew egy keserű, haragos, a párkapcsolatokat bámulatosan pusztító fickó, miközben az én munkám meg az, hogy segítsek az embereknek megmenteni a házasságukat. Az egyetlen közös dolog köztünk, az az iroda, amin osztoztunk. És a vonzalom, amit napról napra egyre kevésbe tudtunk tagadni.

Szerző: Vi Keeland

További információk

Szerző

VI Keeland

Kiadó

Álomgyár Kiadó

Oldalszám

400

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2019-04-03

ISBN

9786155929137

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Egomániás”értékelése elsőként