-26%
-26%Bosszú 2. Halálos vonzódás

Bosszú 2. Halálos vonzódás

Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 589 Ft

Készleten

Cikkszám: 143081
Kategória: Szerző: Kiadó: Álomgyár Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-11-29
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Mire képes egy nő a szerelméért?

Jessica gyönyörű, de kibírhatatlan természetű, elkényeztetett fiatal nő, aki gazdag apja jóvoltából burokban nevelkedett. Amikor az apja vállalatánál kezd el dolgozni, megismerkedik az új alkalmazottal, a jóképű Lukassal, aki a sofőrje lesz. Jessica viselkedése eleinte taszítja a fiút, de aztán mégis beleszeret a lányba.

Szerelmüknek rengeteg akadályt kell legyőznie: kiderül, hogy Lukas valójában nem is Lukas, és a lány apja sem az, akinek egész életében hitte. Ahogy egyre több titokról hull le a lepel, úgy bonyolódik Jessica élete is. Megismeri Lucas titkait, mégsem tud lemondani róla, és ez a végzete felé sodorja a törékeny lányt. Jessica feláldozza magát a szerelemért, és nagyon súlyos árat fizet érte. Vajon megéri?

Katie Francoise erotikában és izgalmakban bővelkedő regénye Jessica szemszögéből mutatja be az olvasóknak, hogy a nő mire képes a férfi szerelméért. Választ kapunk arra is, hogy a titkok meddig maradhatnak titkok, és megbocsáthatóak-e egyáltalán. Az írónő eddig megjelent sikerkönyvei: Egy igaz szerelem története és az Utolsó. Esély, Bosszú. A harag ébredése.

További információk

Szerző

Katie Francoise

Kiadó

Álomgyár Kiadó

Oldalszám

316

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-11-29

ISBN

9786155692482

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Bosszú 2. Halálos vonzódás”értékelése elsőként