-21%
-21%Vandálok 3. – Farkasok földje

Farkasok földje – Vandálok 3.

Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 159 Ft

Készleten

Cikkszám: 143365
Kategória: Szerző: Kiadó: Szenzár Kft.
A kiadás időpontja: 2017-12-11
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Revrik, egy vandál törzsfő fia, még gyermekként csöppen bele az árulás, a számkivetettség és a háború kegyetlen világába. Sorsa a hunokhoz sodorja, akiknél hamar elsajátítja az íjászat és a lovas harc fortélyait. Ifjú éveiben már véres csatákban vesz részt, egy hadjáratban eljut a Szasszanida Birodalomba is, majd kalandos úton, számtalan veszély és viszontagság közepette Rómába kerül.
Az időközben tapasztalt hadvezérré váló Revrik népe keresése közben visszatér szülőföldjére, Pannoniába. Otthon azonban a vandál király parancsa fogadja: törzsével együtt az Itália felé törő gótokhoz kell csatlakoznia. Revrik azonban otthagyja a gót csapatokat, nagy veszteséggel, de átkel a téli Alpokon, hogy még időben érkezzen Mogontiacumba, a vandálok frankokkal vívott, sorsdöntő csatájába.
A Vandálok harmadik kötetében a Galliát feldúló vandál főseregtől elszakadó Revrik maroknyi harcosával a frankok földjén keres új hazát megcsappant törzsének. A Liger (Loire) menti városok lakói azonban nem nézik jó szemmel a kegyetlen hírű vandálokat, akik ráadásul még Honorius, a Nyugatrómai Birodalom császára és a britanniai ellencsászár hatalmi játszmájának kereszttüzébe kerülnek. Népük fennmaradásáért a Revrik harcosaival kiegészült teljes vandál seregnek tovább kell folytatnia az útját nyugat felé…

További információk

Szerző

Tyll J. Pollman

Kiadó

Szenzár Kft.

Oldalszám

416

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-12-11

ISBN

9789632279909

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Farkasok földje – Vandálok 3.”értékelése elsőként