-21%
-21%Szerencsés csillagzat

Szerencsés csillagzat

Bolti ár: 3 290 Ft
Internetes ár: 2 599 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 137935
Kategória: Szerző: Kiadó: IPC
A kiadás időpontja: 2016-11-28
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Meissner prózája tökéletes, lenyűgöző történet.” – Publishers Weekly

“Azt azonban még nem tudta, hogy vannak olyan alkalmak is, mikor ugyan két út áll az ember előtt, de csak az egyiket látja, mert csak az egyiket akarja látni. Ilyenkor nem foglalkozik a következményekkel. Nem fontolja meg a választást, mert észre sem veszi, hogy választhat.”

Oxford, napjainkban. Az oxfordi egyetem történészhallgatója, Kendra Van Zant interjút készít a neves festőnővel, Isabel MacFarlanddal, aki élete vége felé közeledve úgy érzi, készen áll feltárni évtizedekig féltve őrzött titkait – kezdve azzal, hogy felfedi valódi kilétét.

Negyvenes évek, Anglia. A II. világháború idején, amikor a németek példátlan támadássorozatot indítanak a szigetország civil lakossága ellen, Londonból százezrével menekítik a gyermekeket Anglia biztonságosabb tájaira. A tizenöt éves Emmy Downtree és húga, Julia is biztos menedékre lel egy bájos vidéki házban. De Emmy a viharos történelmi helyzetben sem adja fel az álmát, hogy mihamarabb visszatérjen a fővárosba, és a neves divattervező tanítványa legyen, Julia pedig mindent elkövet, hogy a nővérével maradhasson. Eltérő vágyaktól hajtva mindketten döntést hoznak, amelytől az életük gyökeres fordulatot vesz, miközben hullani kezdenek a bombák London felett.

További információk

Szerző

Susan Meissner

Kiadó

IPC

Oldalszám

356

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2016-11-28

ISBN

9789636355845

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Szerencsés csillagzat”értékelése elsőként