-21%
-21%Sigwulf 2. – A király elefántja

Sigwulf 2. – A király elefántja

Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 765 Ft

Készleten

Cikkszám: 142709
Kategória: Szerző: Kiadó: Gold Book
A kiadás időpontja: 2017-11-14
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Sigwulfot, a Nagy Károly frank király udvarában élő, száműzött szász herceget magához rendeli Yorki Alcuin, a király tanácsadója. Károly csodálatos ajándékokat kapott a bagdadi kalifától, és feltett szándéka, hogy hasonlóan egyediekkel viszonozza azokat. Mivel Bagdad uralkodói színe a fehér, a legfontosabb ajándékoknak az északi vidékeken élő ritka, fehér állatokat szánja.
Sigwulf már bizonyította képességeit a mór uralom alatt álló Hispániában, ezért rá bízzák az állatok beszerzését, majd az elszállításukat Bagdadba. Fehér vadászsólymokat és két jegesmedvét kell találnia, illetve – mivel Károly látta a képét egy könyvben – egy unikornist.
Társaival együtt elutaznak a messzi északra. Noha sikerül megszerezniük néhány állatot, hamar rá kell jönniük, hogy a feladatukban megnevezettek közül több nem is létezik. Miután útnak indulnak Bagdadba az állatsereglettel, egyik veszélyből a másikba sodródnak, és egyre inkább úgy tűnik, hogy valaki igyekszik meghiúsítani a küldetésüket… hiszen a hosszú utazás minden egyes szakasza újabb és újabb váratlan nehézségeket hoz…

További információk

Szerző

Tim Severin

Kiadó

Gold Book

Oldalszám

328

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-11-14

ISBN

9789634264514

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Sigwulf 2. – A király elefántja”értékelése elsőként