-26%
-26%Nők a kastélyban

Nők a kastélyban

Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 953 Ft

Készleten

Cikkszám: 144786
Kategória: Szerző: Kiadó: Bluemoon
A kiadás időpontja: 2018-04-25
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A három özvegy története a második világháború végén játszódik egy omladozó bajor kastélyban, amely egykoron a német társadalom krémjének adott otthont. A náci Németország vereségének romjain él Marianne von Lingenfels, a férje felmenőihez tartozott és egykor impozáns, ám mára roskadozó kastélyban.

Marianne az 1944. július 20-án Adolf Hitler megölésére szőtt sikertelen gyilkossági terv miatt kivégzett ellenálló felesége. Eltökélte, hogy betartja a férje bátor társainak tett ígértét: megtalálja és megvédi a feleségüket, az ellenállás többi özvegyét.

Először a hatéves Martint, legkedvesebb gyerekkori barátja fiát menti meg egy náci átnevelő intézetből. Később Aniát keresi meg, egy másik ellenálló feleségét, aki két fiával menekültként tengődik a sok tábor egyikében. Marianne lépésről lépésre építi fel ezt a szokatlan családot férje ellenállási mozgalmának romjaiból, miközben teljesen biztos benne, hogy közös fájdalmuk és a körülmények összetartják majd őket. Hamarosan rá kell döbbennie azonban, hogy a múltja fekete-fehér és elvekben gazdag világa megváltozott, és olyan titkok, sötét szenvedélyek szövik át, amik könnyedén szétszakíthatják új családját.

“Szívbe markoló… egy összeesküvés, ami megrázó és meglepő is egyben.” – New York Times
“Mesteri elbeszélés” – People magazin
“Lenyűgöző… A Nők a kastélyban a történelmünk tragikus korszakát feltáró irodalom kiemelkedő alkotása, amely új perspektívából mutatja be a múltat.” – USA Today

További információk

Szerző

Jessica Shattuck

Kiadó

Bluemoon

Oldalszám

380

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-04-25

ISBN

9789635298457

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Nők a kastélyban”értékelése elsőként