-21%
-21%A vérszemű csillag- A Nomádkirály-ciklus második könyve

A vérszemű csillag- A Nomádkirály-ciklus második könyve

2 999 Ft 2 369 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 116308
Kategória: Szerző: Kiadó: Gold Book
A kiadás időpontja: 2012-12-10
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Keletről roppant sereg kel át a Tiszán, hogy letörölje a Kárpát-medence térképéről a büszke Dunavai Királyságot. A védelmet lázasan megszervező Thangar nádor egy utolsó, elkeseredett csatára gyűjti erőit, hogy megállásra késztesse a sötét hatalmak által irányított ellenséget. A hadba hívó szó ellenére azonban Zete fia Zolta, a sivatagi magyarok felderítője, a nádor újdonsült pártfogoltja úgy dönt, nem tart a dunavai lovagokkal, ehelyett veszedelmes és fölöttébb bizonytalan kimenetelű küldetésre indul nyugat felé, a nomád törzsek által uralt sötét vadonba.
Zolta e döntésével a gyávaság szégyenbélyegét is magára vállalja Kárpáthia népeinek megmentése érdekében. Sejtelme sincs azonban arról, hogy sorsa már régen elrendeltetett, és hogy az ezer esztendeje dúló háború utolsó, mindent eldöntő szakaszában főszerepet szántak neki az eseményeket a színfalak mögül irányító titokzatos erők.

A Nomádkirály-regényciklus második könyvében tovább kalandozhatunk e nem létező, mégis ismerős világban. Izgalmas csatákban kalandokban lehet részünk azon a földön, melynek folyói, városai, népei ismerősen köszönnek vissza ránk e vérbeli fantasy lapjairól.

További információk

Szerző

Bán Mór

Kiadó

Gold Book

Oldalszám

348

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2012-12-10

ISBN

9789634262336

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A vérszemű csillag- A Nomádkirály-ciklus második könyve”értékelése elsőként