-21%
-21%A vér jogán

A vér jogán

Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 369 Ft

Készleten

Cikkszám: 142483
Kategória: Szerző: Kiadó: Gold Book
A kiadás időpontja: 2017-11-06
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Bányai D. Ilona legújabb regényében a nagy sikerű Boszorkánykör hősnőinek sorsát viszi tovább. A tokaji várban, Szapolyai Imre udvarában élő Rózsa egyre magabiztosabban forgolódik a nemesi körökben, hamarosan a kis Terkát és az elítélt gyilkos Gedő feleségét, Pannát is sikerül beajánlania úrnője szolgálatába. Közben Budára levél érkezik Mátyás királyhoz II. Pál pápától, melyben a katolikus egyház feje a husziták elleni hadjáratba szólítja a királyt. Mátyásnak régi elszámolnivalója van két éve elhunyt első felesége, Katalin apjával, Podjebrád György cseh királlyal, így igent mond a felhívásra.

Annus, a javasasszony egy nap kis lovascsapatot lát vendégül szerény tisztásán, és éles szemét nem kerüli el a Tokajba tartó társaság egyik furcsa tagja. Tudva, amit tud, úgy intézi, hogy a fiatal nemes felfigyeljen Rózsára. Ám szinte ezzel egy időben érkezik a hír Tokajba és a környékbeli falvakba: a gyilkos Gedő megszökött az erdélyi sóbányákból, és hazafelé tart, hogy bosszút álljon azokon, akik rabságba juttatták…

Az országos politika és az egyéni sorsok útjai Tokaj mellett keresztezik egymást, felforgatva hőseink életét, nem várt szenvedést, de örömöt is hozva gazdagra és szegényre egyaránt.

További információk

Szerző

Bányai D. Ilona

Kiadó

Gold Book

Oldalszám

336

Kiadás dátuma

2017-11-06

ISBN

9789634264583

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A vér jogán”értékelése elsőként