-23%
-23%A vaskirály

A vaskirály

2 990 Ft 2 303 Ft

Készleten

Cikkszám: 121488
Kategória: Szerző: Kiadó: Partvonal Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2013-12-09
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

„Higgyenek nekem, az én viszálykodó dinasztiáim nem vehetik fel a versenyt a valóságos királyi házak szövevényével. Akár a történelem, akár a fantasy rajongója, Druon regényfolyama a székhez kötözi majd: ez az igazi Trónok harca.”
George R. R. Martin, a Trónok harca szerzője

A világszerte ismert Maurice Druon hétkötetes történelmi regénysorozata a 14. századi Franciaországba, az utolsó Capetingek és a százéves háború idejébe kalauzolja az olvasót.
A sorozat első darabja Szép Fülöp uralkodásának utolsó korszakát dolgozza fel lebilincselő történelmi hitelességgel. A hideg és kegyetlen uralkodó szeme előtt egyetlen cél lebegett: az egységes Franciaország megteremtése. Miközben a Vaskirály az ellenfeleivel küzd a csatamezőkön, megismerhetjük az udvari életet, annak minden ragyogásával és intrikájával együtt. Szerelem, ármánykodás, sorozatos házasságtörések és diplomáciai cselszövések teszik még izgalmasabbá a valós történelmi alapokon nyugvó regényt.
Amikor Szép Fülöp meghal, a trónon legidősebb fia, X. Lajos követi. Hogyan alakul az új király és Franciaország sorsa? Erre már a sorozat következő része adja meg a választ.

További információk

Szerző

Maurice Druon

Kiadó

Partvonal Könyvkiadó

Oldalszám

327

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2013-12-09

ISBN

9786155283208

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A vaskirály”értékelése elsőként