-21%
-21%A mesterkémek – Kémek háborúja 7. könyv

A mesterkémek – Kémek háborúja 7. könyv

2 999 Ft 2 369 Ft

Készleten

Cikkszám: 118229
Kategória: Szerző: Kiadó: Gold Book
A kiadás időpontja: 2013-05-22
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

1943 nyara. A Szövetségesek két legfontosabb tervét veszély fenyegeti – az Overlord hadműveletet, a franciaországi partraszállást és a Manhattan-projektet, a versenyfutást az atombomba elkészítéséért. A dühös Roosevelt elnök Vad Bill Donovanhez, az OSS kémfőnökéhez fordul – Donovan pedig Dick Canidyhez és az ellenséges vonalak mögött tevékenykedő csoportjaihoz. Ezt a munkát mintha kifejezetten nekik találták volna ki.
Az elkövetkező hetekben sok fronton kell a tengelyhatalmak ellen harcolniuk, hogy megtalálják és szabotálják a németek új “légi torpedó” rakétáit, melyekről azt beszélik, hogy halálos ideggázzal vannak felszerelve és London a célpontjuk. Emellett meg kell menteniük egy eltűnt OSS-csoportot, amely létfontosságú titkok birtokában van; illetve irányítaniuk kell a német hírszerzés ügynökeit és azokat a tábornokokat, akik eléggé megorroltak Hitlerre ahhoz, hogy talán megpróbáljanak végezni vele.
És ha mindez még nem lenne elég, a belső ellenséggel is fel kell venniük a harcot: a szovjetek beépített ügynökök segítségével próbálják megszerezni a Manhattan-projekt titkait, márpedig ha ők építik meg először az atombombájukat… ki tudja, hova vezetne az?

További információk

Szerző

W. E. B. Griffin

Kiadó

Gold Book

Oldalszám

369

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2013-05-22

ISBN

9789634262381

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A mesterkémek – Kémek háborúja 7. könyv”értékelése elsőként