-26%
-26%A királyok végső érve

A királyok végső érve

Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 589 Ft

Az első törvény Harmadik könyv

Elfogyott

Cikkszám: 112765
Kategória: Szerző: Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2012-05-08
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Kilencujjú Logenre talán az utolsó párbaj vár, de az nem lesz semmi. Odafent északon dúlnak a harcok, Északföld királya keményen küzd, és csak egyetlen ember állíthatja meg. Legrégebbi barátja és legrégebbi ellensége. Itt az idő, hogy a Véres Kilences hazatérjen.

Glokta elöljáró, akinek a kelleténél több gazdája, ám a kelleténél kevesebb ideje van, egy teljesen másféle harcot vív. A titokzatos csaták közepette senki nem érezheti magát biztonságban, és senki nem bízhat a másikban. Mivel a kardforgatás már rég nem az erőssége, egyáltalán nem bánja, hogy a zsarolás, a fenyegetés és a kínzás sosem mennek ki a divatból.

Jezal dan Luthar eldöntötte magában, hogy a győzelem kivívása túlontúl fájdalmas folyamat, ezért hátat fordított a katonáskodásnak, hogy a szeretett nővel élhesse egyszerű életét. Csakhogy a szerelem is fájdalmas tud lenni – a dicsőségnek pedig megvan az a rút szokása, hogy akkor éri utol az embert, amikor a legkevésbé számít rá.

Miközben az Unió királya a halálos ágyán fekszik, a parasztok lázonganak, a nemesek pedig egymással hadakoznak a koronáért, mégsem gondolja senki, hogy az ország szívére a háború árnyéka vetülhet. Csak az Első Mágusnak vannak tervei a világ megmentésére, ezek azonban kockázatokkal járnak. És mind közül a legrettenetesebb kockázat az Első Törvény megszegése…

„Lélegzetelállító pillanatok, nagyszerű karakterek és száraz, komor nevetés”
Dreamwatch

További információk

Szerző

Joe Abercrombie

Kiadó

Könyvmolyképző Kiadó Kft.

Oldalszám

746

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2012-05-08

ISBN

9789632453897

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A királyok végső érve”értékelése elsőként