• "SS Páncélosezred" nem adható a kosárhoz, mert a termék elfogyott.
-21%
-21%A háború hullámai

A háború hullámai

3 290 Ft 2 599 Ft

Készleten

Cikkszám: 135222
Kategória: Szerző: Kiadó: Partvonal Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2016-06-02
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Alkibiadész és az ókori Athén sorsa elválaszthatatlanul összefonódott. A karizmatikus hadvezér akarata és nagyravágyása meghatározta a 27 évig tartó peloponnészoszi háború menetét, amely Spárta és Athén, valamint szövetségeseik között zajlott.

Ebben a lenyűgöző történelmi regényben több ember nézőpontjából ismerhetjük meg a két állam hatalomért folytatott élet-halál harcát. Az egyik főhős az athéni Polemidész, a zsoldos veterán katona és bérgyilkos, aki a börtönben ülve elmeséli élete szívszorító történetét Iászónnak. Lélegzetelállító vallomása révén hús-vér emberek szemszögéből élhetjük át a csatajeleneteket, az athéni pestisjárványt és a görög történelem drámai fordulatait.

A regény cselekményének igazi mozgatója maga Alkibiadész, a vakmerő, de mégis sebezhető athéni szónok és hadvezér, akit a szerző mai fogalmaink szerint karrierista politikusként mutat be nagy horderejű, történelmi pontossággal megírt regényében.

Steven Pressfield népszerű történelmi témák, köztük az ókori háborúk sikeres regényírója. Az afgán hadjárat és A tűz kapui mellett a második világháború idején játszódó modernkori regénye, a Vadászat Rommelre is nagy sikert aratott a háborús történetek kedvelői körében.

További információk

Szerző

Steven Pressfield

Kiadó

Partvonal Könyvkiadó

Oldalszám

456

Kiadás dátuma

2016-06-02

ISBN

9786155283857

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A háború hullámai”értékelése elsőként