-23%
-23%A Birodalom 2. – A harag nyilai

A Birodalom 2. – A harag nyilai

2 999 Ft 2 309 Ft

A véres küzdelem folytatódik

Készleten

Cikkszám: 116189
Kategória: Szerző: Kiadó: Alexandra Kiadó
A kiadás időpontja: 2012-12-05
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

– Nyolcadik centuria katonái! Talán Szíriában születtek és nevelkedtetek, de immár tagjai vagytok az északi határvidéken szolgáló legbüszkébb és legnemesebb segédcsapatnak. Az I. tungriai cohors számtalanszor harcolt már e hegyek között, és mindig győztesként hagyta el a csatamezőt. Mindig. Diadalt aratunk, legyenek bármilyenek az esélyek, eltemetjük és meggyászoljuk a holtakat, aztán továbblépünk.”

Az Elveszett Sas csatája megmentette Hadrianus falát, Britannia új római helytartójának azonban el kell taposnia a felkelés utolsó, pislákoló parazsát is, ha nem akarja kockáztatni az egész provincia elvesztését. A véres kezű északi király, Calgus, ravasz szövetségeket köt annak érdekében, hogy karddal és tűzzel fenyegethesse a déli területek viszonylagos békéjét. Mindeközben a római haderő teljesítőképességének végső határán jár…

Marcus, az I. tungriai cohors centuriója számára az új hadjárat kétszer annyi veszélyt rejt: nemcsak az ellenséges lándzsák okozhatják vesztét, de egyetlen elejtett szó is. Ahogy az erősítés megérkezik Britanniába, egyre újabb tisztek jelennek meg körülötte, akiknek nem éppen az áll érdekében, hogy megvédelmezzék a császár martalócaitól.

Hiteles történelmi forrásokon alapuló sodró lendületű elbeszélés, véres csatajelenetek – Anthony Riches könyvében ezúttal is szinte megelevenedik az ókori Britannia.

További információk

Szerző

Anthony Riches

Kiadó

Alexandra Kiadó

Oldalszám

319

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2012-12-05

ISBN

9789633570869

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A Birodalom 2. – A harag nyilai”értékelése elsőként