-23%
-23%A Birodalom 1. – Dicső halál

A Birodalom 1. – Dicső halál

2 999 Ft 2 309 Ft

Készleten

Cikkszám: 111021
Kategória: Szerző: Kiadó: Alexandra Kiadó
A kiadás időpontja: 2011-12-09
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A Dicső halál lenyűgözően izgalmas történet egy katonáról, aki az ókori világ legkeményebb és legsikeresebb hadseregében szolgál.
Marcus Valerius Aquila alig ér Britanniába, máris mentenie kell az életét: a hatalomtól megrészegült Commodus császár dicstelen halálra ítéli családját, s vele őt is. Marcus új nevet vesz fel, és belép a Hadrianus falát védő egyik egységhez, hogy meghúzza magát, amíg a hullámverés elül körülötte.
Amikor a faltól északra húzódó vad hegyek közül előtör a britonok felkelő serege, Marcusnak bizonyítania kell, hogy képes harcba vezetni egy centuriát a könyörtelen ellenséggel vívott gyilkos háborúban.

Anthony Riches hosszú éveken át kutatta a római hadsereget, hogy bemutassa, milyen életet éltek a legegyszerűbb katonák, az őket vezető parancsnokok, illetve kíméletet nem ismerő, vad ellenségeik.
A Birodalom sorozat első része vérbeli kalandregény: az árulás és a hűség a dicsőség és a gyávaság, valamint a titkos szerelem regénye, háttérben egy letűnt, de soha el nem múló világ véres kulisszáival.

További információk

Szerző

Anthony Riches

Kiadó

Alexandra Kiadó

Oldalszám

334

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2011-12-09

ISBN

9789632977546

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A Birodalom 1. – Dicső halál”értékelése elsőként