-26%
-26%Szamira végzete

Szamira végzete

Bolti ár: 1 490 Ft
Internetes ár: 1 103 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 113108
Kategória: Szerző: Kiadó: DD Hungária Kft
A kiadás időpontja: 2012-05-25
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Szamira egy félvér arab lánym édesapja korai halála után anyja egyedül neveli fel keresztényként. Apja muzulmán volt ugyan, mégsincs fogalma az iszlám tanairól. Munkája során megismerkedik egy dúsgazdag szaudival, akitől környezete óvja, azonban Szamira hozzámegy. Mivel a terrortámadás idején Amerikában nem válnak közkedveltté, követi férjét apja hazájába, Szaud-Arábiába.
Belecseppen a muzulmán világba, ahol a vallás abszolút törvény. Akarata ellenére lefátyolozott feleséggé válik és neki is a Korán szerint kell élnie, mint minden muzulmán asszonynak. A négy fal közé zárva, megalázva, alapvető jogoktól megfosztva tengeti hétköznapjait Szamira, akin a férje uralkodik. Ahol a lábát még a saját otthonából sem teheti ki Azim engedélye nélkül, nemhogy az országból, mert tiltja a törvény és a Vallási Rendőrség lesben áll. Arábiában a nőket semmibe veszik, csupán gyermeknemzésre és szexuális vágyaik kielégítésére használják.
Szamíra az őrület és elkeseredés határára kerül, de nem adja fel. Megpróbálja a lehetetlent, a szökését tervezi… Vajon sikerül-e élve hazajutni az Államokba abból az országból, ahonnan tulajdonképpen nincs kiút?

További információk

Szerző

Diana Dorth

Kiadó

DD Hungária Kft

Oldalszám

298

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2012-05-25

ISBN

9789630833547

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Szamira végzete”értékelése elsőként