-26%
-26%Viszály

Viszály

Bolti ár: 3 495 Ft
Internetes ár: 2 586 Ft

Készleten

Cikkszám: 144745
Kategória: Szerző: Kiadó: Fumax Kft.
A kiadás időpontja: 2018-04-23
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Lehetnek szuperképességeid, de attól még nem leszel jobb ember…

Victor és Eli két különc kollégiumi lakótárs, akiket nagyravágyásuk és átlagon felüli intellektusuk egyaránt összeköt. Diplomamunkájukhoz az adrenalin hatásait, és a halálközeli élményeket kutatják, egészen a nyugtalanító eredményig: megfelelő körülmények között bárki szert tehet emberfeletti képességekre. Amikor az elméletet gyakorlattá változtatják, az események nem várt, és borzalmas fordulatot vesznek.

Tíz évvel később Victor megszökik a börtönből, hogy esküdt ellenségévé vált egykori barátja nyomába eredjen. Segítője egy fiatal lány, aki zárkózottságával leplezi bámulatos képességeit. Eközben Eli semmilyen eszköztől nem riad vissza, hogy eltörölje a föld színéről a szuperképességekkel rendelkező egyéneket – kivéve társát, egy vasakarattal bíró, rejtélyes nőt. Az árulás és a veszteség fájdalmától hajtott ősellenségek mindkét oldalon emberfeletti erőkkel felfegyverkezve készülnek beteljesíteni bosszújukat – de vajon melyikük éli túl a végső összecsapást?

A hatalmas népszerűségnek örvendő V. E. Schwab magával ragadó stílusban kelt életre egy jelmezek nélküli, karcos világot, ahol a szupererőtől nem válik valaki automatikusan jófiúvá, és ahol idővel mindenkinek le kell lepleznie igazi indítékait.

További információk

Szerző

V. E. Schwab

Kiadó

Fumax Kft.

Oldalszám

400

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-04-23

ISBN

9789634700258

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Viszály”értékelése elsőként