-21%
-21%VarázsŐrség

VarázsŐrség

3 791 Ft 2 995 Ft

Készleten

Cikkszám: 141331
Kategória: Szerző: Kiadó: Metropolis Media Group Lap- és Könyvkiadó Kft
A kiadás időpontja: 2017-09-11
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A Nappali és az Éjszakai Őrség az Inkvizíció felügyelete alatt létrehoz egy különleges iskolát, melynek falain belül a Másfélék gyermekeit oktatják – Setéteket és Fénypártiakat egyaránt – nem csak e világi tantárgyakra.
Dmitrij, a hetedik szintű Fénypárti irodalomtanár mindent megtesz azért, hogy a rendkívüli képességekkel rendelkező kamaszok kegyeibe férkőzzön, de egyáltalán nincs könnyű dolga. Diákjai egyik csínyt a másik után tervelik ki, és hamarosan már nemhogy az iskola, de az egész emberiség sincs biztonságban.
És nehogy bárki azt higgye, a csibészségek mögött csupa Setét rosszcsont áll: az események kulcsfigurája egy Fénypárti dzsinn kislány, aki minden kívánságot valóra tud váltani. A következményekkel pedig cseppet sem törődik.
Úgy tűnik, nincs más hátra, az Inkvizíciónak kell beavatkozni, hogy kudarcba fulladt kísérletként bezárja az iskolát. Az intézmény – és a világ – sorsa egyedül Dmitrij kezében van. De mit tehet egy könyvmoly irodalomtanár a Másfélék két pártjának egyesített varázshatalmával szemben?

A fiatalabb olvasókat is megszólító VarázsŐrség új fejezetet nyit a Szergej Lukjanyenko fékezhetetlen képzeletében megszületett, és azóta világhírűvé vált Őrség-sorozat történetében.

További információk

Szerző

Szergej Lukjanyenko

Kiadó

Metropolis Media Group Lap- és Könyvkiadó Kft

Oldalszám

348

Kiadás dátuma

2017-09-11

ISBN

9786155508929

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“VarázsŐrség”értékelése elsőként