-21%
-21%Trónok harca képregény 4.

Trónok harca képregény 4.

Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 942 Ft

Készleten

Cikkszám: 143250
Kategóriák: , Szerző: Kiadó: Szukits Könyvkiadó és Kereskedlmi Bt.
A kiadás időpontja: 2017-11-17
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Robert Baratheon király halála és Eddard Stark nagyúr bebörtönzése után Westeros hatalmas családjai azonnal egymás torkának ugranak. Az északi Deresben Eddard legidősebb fia és örököse, Robb Stark sereget gyűjt, hogy délre vonuljon az apját kiszabadítani. Útja során házassági ígéretet tesz Lord Walder Frey lányának, amiért cserébe a nagyúr jelentős hadi segítséget nyújt Robb vállalkozásához. A Robbnak sikerül is túszul ejtenie Jaime Lannistert, akit apja biztonságának zálogaként úgy őriz, mint a szeme világát.
Királyvárban eközben az ifjú Joffrey király ostoba viselkedésével tovább szítja az ellentéteket, mígnem végül Tyrion Lannisternek, az Ördögfiókának sikerül térdre kényszeríteni őt, és megállítani őrült ámokfutását. A Falon túl még ennél is nagyobb veszély leselkedik a Birodalom lakóira: olyan kemény tél közeleg, melyet még a krónikák sem ismernek, és vele együtt iszonyatos, természetfeletti teremtmények hordája fenyeget. Daenerys Targaryent pedig mélyen lesújtja a gyász, ám a fájdalom éjfekete mélységeiből megerősödve emelkedik ki, készen arra, hogy meginduljon jogos örökségéért, a Vastrónért…

Először egy többkötetes regényciklus, majd egy minden nézettségi rekordot megdöntő tévésorozat, most pedig itt a képregény is. George R. R. Martin hatalmas sikerű fantasy sagáját két kiváló alkotóművész, Tommy Patterson grafikus és Daniel Abraham író ültette át. Akinek tetszettek a könyvek vagy szereti az HBO-sorozatot, az egész biztosan imádni fogja ezt a képregényt is.

További információk

Szerző

George R. R. Martin

Kiadó

Szukits Könyvkiadó és Kereskedlmi Bt.

Oldalszám

192

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-11-17

ISBN

9789634974260

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Trónok harca képregény 4.”értékelése elsőként