-23%
-23%Seeker – Klánok háborúja 1.

Seeker – Klánok háborúja 1.

3 490 Ft 2 687 Ft

Készleten

Cikkszám: 130703
Kategória: Szerző: Kiadó: Libri Kiadó
A kiadás időpontja: 2015-09-02
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Azon az éjszakán, amikor Quin Kincaid felesküszik Keresőnek, új történet kezdődik a számára. Már nem kislány többé, mesterei jól felkészítették, hogy kiálljon minden próbát, harcoljon a becsületért és az igazságért a sötétség ellen. Két életre szóló barátja, Shinobu és John is megértek a próbákra. Az egyikük reménytelenül szerelmes a lányba, a másik titokban találkozgat vele.
Az eskü éjszakáján azonban minden rosszul sül el Quin számára A családja becsapja, a szerelme elárulja, és még az is kiderül, hogy a Keresők nem az ártatlanok és gyengék védelmezői, hanem kegyetlen bérgyilkosok.
Quin története téren és időn át száguld velünk a középkori Skóciából a távoli jövőbe, drogbárók, lidércek, harcosok és gyógyítók között, ahol a mindent elsöprő fegyver, az athame megszerzéséért vívott harc kezdődik. Odaát.
Arwen Elys Dayton hónapokat töltött anyaggyűjtéssel a Klánok háborúja első kötetéhez. A gízai piramisoktól Hongkong felhőkarcolóin át a Skót-felföldön álló romos kastélyokig a regény összes helyszínét bejárta. Jelenleg férjével és három gyermekükkel az USA-ban él, és a trilógia újabb kötetén dolgozik. A Seeker filmváltozata hamarosan a mozikban is látható lesz.
Katniss és Tris kedvenc könyve lenne.

További információk

Szerző

Arwen Dayton

Kiadó

Libri Kiadó

Oldalszám

449

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2015-09-02

ISBN

9789633106099

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Seeker – Klánok háborúja 1.”értékelése elsőként