-21%
-21%Ravenor, a kívülálló

Ravenor, a kívülálló

3 990 Ft 3 152 Ft

Készleten

Cikkszám: 140102
Kategória: Kiadó: Tuan Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-05-25
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Ravenor, ​a kívülálló

A 41. millennium háború tépázta jövőjében, az Inkvizíció titkos háborút vív az emberiség ellenségeivel – idegenekkel, eretnekekkel és démonokkal – hogy megvédje az Ember Birodalmát és az emberiség lelkét.

Ravenor inkvizítor tovább folytatja nyomozását az eretnek Zygmunt Molotch után – ez a vadászat számára immáron megszállottsággá vált. Prédájuk fáradhatatlan üldözése közben, az Inkvizíció törvényeit áthágva, Ravenor és csapata kívülállóvá válik. Téren és időn keresztül, végtelen hatalommal és ravaszsággal felvértezett ellenségekkel harcolva, vajon mit kell még feláldoznia Ravenornak és embereinek, hogy mégis megszerezzék a győzelmet?

Türelemjáték

A Sameter zord világának nyomorában felnőtt fiatal nőnek, Patience Kysnek különleges adottsága van. Tudja, mit fognak tenni az emberek, és tárgyakat képes mozgatni az elméjével. Ez a legnagyobb titka, s egyben a leghalálosabb képessége is. Amikor a saját élete feletti irányítás kicsúszik a kezéből, Patience megállíthatatlanul halad a pusztulás felé, mígnem egy véletlen találkozás folytán Gideon Ravenor inkvizítor lehetőséget kínál neki, hogy hatalmát a Birodalom szolgálatába állítsa

További információk

Kiadó

Tuan Kiadó

Oldalszám

490

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-05-25

ISBN

9789639940604

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Ravenor, a kívülálló”értékelése elsőként