Kosár “Kontroll – A déli végek-trilógia 2.” hozzá lett adva a kosaradhoz.
-26%
-26%Minden madár az égen

Minden madár az égen

Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 583 Ft

Készleten

Cikkszám: 141185
Kategória: Szerző: Kiadó: Bluemoon
A kiadás időpontja: 2017-08-31
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Több sci-fi díjat nyert írónk Charlie Jane Anderson regénye az életről, a szerelemről, a világvégéről – és a jövőnk kezdetéről szól.
Patricia és Laurence gyerekkori barátok, akik nem gondolták volna, hogy valaha is újra találkoznak, miután a középiskolában rejtélyes körülmények között váltak el útjaik. Patricia varázserői és Laurence kétmásodperces időgépe kicsit sem mondható a fiatalság általános életéhez tartozónak
A cselekmény a nem túl távoli jövőben játszódik. Az egymástól távol töltött idő alatt mindketten felnőttek és San Francisco divat fellegvárában élnek, miközben a bolygó lassan szétesik körülöttük és nem is sejtik, hogy mindketten azon dolgoznak, hogy saját képességeiket felhasználva ezt megakadályozzák.
Laurence egy mérnökzseni, aki szélsőséges csapatával azon dolgozik, hogy technológiájukkal beavatkozzanak a világ változó éghajlatába és ezzel meggátolják a katasztrofális ökológiai összeomlást. Patricia az Eltisley Maze misztikus iskola diplomása, amely a világ tehetséges varázslóinak titkos akadémiája, és egy kis csoportnyi mágussal azon fáradozik, hogy titokban begyógyítsa a világ egyre növekvő sebeit. A két főhősnek fogalma sincs arról, hogy valami rajtuk túlmutató kezdődött évekkel ezelőtt, aminek szánt szándéka, hogy a köztük lévő megmagyarázhatatlan kötelék jegyében erőik egyesítésével együtt megmentsék meg a világot, vagy egy újabb sötét korszakba taszítsák azt.

További információk

Szerző

Charlie Jane Anders

Kiadó

Bluemoon

Oldalszám

405

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-08-31

ISBN

9789635295531

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Minden madár az égen”értékelése elsőként