-26%
-26%MI, Bob

MI, Bob

Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 583 Ft

Bobiverzum 1.

Készleten

Cikkszám: 140848
Kategória: Szerző: Kiadó: Metropolis Media Group Lap- és Könyvkiadó Kft
A kiadás időpontja: 2017-07-13
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Bob vagyok. Bob Johansson. Amikor a szoftvercégem eladásával nagyot kaszáltam, hirtelen azt se tudtam, mit kezdjek a rengeteg zsével. Vonuljak high-tech remetelétbe valami paradicsomi szigeten az óceán közepén, vagy épp vessem bele magam a nagybetűs Élet közepébe? Végül egy harmadik út mellett döntöttem, és bekopogtam a CryoEternához, hogy mennyiért dobnának meg a halhatatlansággal. No persze nem szó szerinti halhatatlanságra gondolok, csak arra, hogy bevágnak a frigóba egy időre, aztán kiolvasztanak a szép új világban.
Nos, a terv ütős volt. Csupán pár dologgal nem számoltam. Először is, a kocsival, ami túl korán vasalt ki a kereszteződésben. Másodszor azzal, hogy a szép új világ a legkevésbé se lesz szép. Harmadszor pedig, hogy a szoftverbizniszről váltanom kell a hardverre. Sőt, én magam leszek a hardver. Vagyis hát mi. Illetve MI. Hogy ebből az egészből nem értesz egy mukkot sem? Felőlem, kifejthetem akár bővebben is. Kezdj olvasni!
LÉPJ BE A BOBIVERZUMBA!
“Rém szórakoztató és izgalmas, tele popkulturális utalásokkal. Olyan, mint Andy Weir A marsija, a Ready Player One vagy a Vének háborúja John Scalzitól.”
– Fantasy Literature

További információk

Szerző

Dennis E. Taylor

Kiadó

Metropolis Media Group Lap- és Könyvkiadó Kft

Oldalszám

368

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-07-13

ISBN

9786155628221

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“MI, Bob”értékelése elsőként