-26%
-26%Leviatán ébredése

Leviatán ébredése

3 995 Ft 2 957 Ft

Készleten

Cikkszám: 118899
Kategória: Szerző: Kiadó: Fumax Kft.
A kiadás időpontja: 2013-08-01
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az emberiség már meghódította a naprendszert – eljutott a Marsra, a Holdra, a Kisbolygóövbe és még távolabbra –, a csillagok viszont továbbra is elérhetetlenek. Ám a kolóniák közötti kapcsolat cseppet sem feszültségmentes.

Jim Holden a Szaturnusz és az Öv között ingázó egyik jégbányász hajó tisztje. Amikor véletlenül rábukkannak egy elhagyott űrhajóra, a Scopulira, olyan titok birtokába kerülnek, amiért egyesek gyilkolni is hajlandóak – méghozzá Jim és a legénységre számára felfoghatatlan méretekben. Olyan események láncreakciója indul el, amely az egész Naprendszert háborúval fenyegeti.

Eközben Miller nyomozó egy lány után kutat. Egyetlen lány után a több milliárd lakosú rendszerben. A szülei azonban dúsgazdagok, és mindig a gazdagok diktálnak. Amikor a nyomok a Scopulihoz és a lázadókkal szövetkező Holdenhez vezetnek, a szálak összefutnak…

Holdennek és Millernek a Föld és a Mars kormányzata, a Külső Bolygók forradalmárai és a nagyvállalatok titkos érdekkörei között húzódó vékony határmezsgyén kell egyensúlyozniuk – és nem túl jók az esélyeik. Ám odakint, az Övben mások a szabályok, és egyetlen kis űrhajó a világmindenség sorsát döntheti el.

További információk

Szerző

James S.A. Corey

Kiadó

Fumax Kft.

Oldalszám

581

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2013-08-01

ISBN

9789639861534

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Leviatán ébredése”értékelése elsőként