-21%
-21%Lassú lövedékek

Lassú lövedékek

Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 1 967 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 142475
Kategória: Szerző: Kiadó: Gabo Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2017-11-06
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Úgy tűnik, végre befejeződött egy több száz világot és naprendszert érintő háború. Szkur, aki katonaként csinálta végig a zűrzavaros időszakot, szeretne visszatérni a családjához és folytatni az életét, de a béke még nem köszöntött be teljesen, sem számára, sem az emberiség számára. Alighogy híre megy a tűzszünetnek, az egységétől leszakadt nőt elkapja egy agresszív, öntörvényű háborús bűnös, egy romos bunkerben a testébe juttat egy halálos lövedéket, és a sorsára hagyja.
Szkur egy fogolyszállító fedélzetén tér magához, és hamarosan megtudja, hogy az űrhajó súlyosan meghibásodott. Mindkét háborús fél katonái a vártnál sokkal korábban ébrednek a hibernációból. Egyedül a testükbe ültetett lövedékekbe táplált adatok és emlékek biztosítanak valamiféle kapcsolatot a világhoz, amelyre máshogy nem ismernének rá. Szkur pedig rövidesen újra szembekerül régi ellenségével, csakhogy a tét ezúttal már jóval nagyobb, mint a saját élete.

A Jelenések tere sorozat szerzőjének kisregénye csillagközi kalandot kínál árulásról, identitásról és a civilizáció fennmaradásáról.

További információk

Szerző

Alastair Reynolds

Kiadó

Gabo Könyvkiadó

Oldalszám

200

Kiadás dátuma

2017-11-06

ISBN

9789634065210

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Lassú lövedékek”értékelése elsőként