-21%
-21%Galaxis útikalauz stopposoknak 1-5.

Galaxis útikalauz stopposoknak 1-5.

Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 942 Ft

A világ leghosszabb trilógiája öt részben

Készleten

Cikkszám: 104856
Kategória: Szerző: Kiadó: Gabo Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2010-11-30
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Rövid részlet a regényből:
“A törülköző, írja az Útikalauz, a lehető leghasznosabb dolog, amit csak magával vihet a csillagközi stoppos. Egyrészt komoly gyakorlati értéke van: betakarózhatunk, hogy meleghez jussunk, míg átugrándozunk a Laglan-Béta hideg holdjain; heverhetünk rajta, míg a Santagrinus-V ragyogó, márványhomokos tengerpartjain szívjuk a sűrű tengeri levegőt; felvitorlázhatjuk vele minitutajunkat, míg lefele sodródunk a lassú, lomha Moth folyón, takarózhatunk vele, miközben Kakrafoon sivatagainak vörös csillagai ragyognak ránk, megnedvesíthetjük és fegyverként használhatjuk kézitusában, fejünkre tekerhetjük, hogy távol tartsuk a mérges gőzöket, vagy hogy elkerüljük a Traal bolygó mohó Poloskapattintó Fenevadjának pillantását (észvesztően ostoba állat, azt hiszi, ha ő nem lát téged, te se látod őt – annyi esze van, mint egy cipőtalpnak, de nagyon-nagyon mohó), veszély esetén vészjeleket adhatunk vele, és természetesen beletörölközhetünk, ha még elég tiszta hozzá.”
“Anglia nics többé – Ezt még valahogy megértette.
Újrapróbálta. Amerika – gondolta – megsemmisült. Nem tudta felfogni.
Megint szerényebben próbálkozott. New York odalett. Semmi hatás. Eddig sem hitt komolyan a létezésében.
A dollár – gondolta – egyszer s mindenkorra lezuhant. Enyhén megborzongott. Elsöpörték a Bogart-filmeket – mondta magában, s ez jócskán mellbe vágta. McDonald’s – gondolta. Nincs többé olyan, hogy McDonald’s hamburger. Elájult. Arra tért magához egy másodperccel később, hogy az anyjáért zokog.”
Ha előállna az a meglehetősen kellemetlen helyzet, hogy bolygónk egy csillagközi bekötőút építése miatt váratlanul szanálásra kerülne NE ESS PÁNIKBA! Ne hagyd el a Földet Douglas Adams legendás útikalauza nélkül.

További információk

Szerző

Douglas Adams

Kiadó

Gabo Könyvkiadó

Oldalszám

694

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2010-11-30

ISBN

9789634061809

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Galaxis útikalauz stopposoknak 1-5.”értékelése elsőként