-21%
-21%Fagyott égbolt

Fagyott égbolt

3 490 Ft 2 757 Ft

Készleten

Cikkszám: 139663
Kategória: Szerző: Kiadó: Metropolis Media Group Lap- és Könyvkiadó Kft
A kiadás időpontja: 2017-04-20
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A Jupiter jeges holdján, az Europán valami él. Robotszondák a fagyos felszín alatt egy ősi, folyton változó járatrendszerre bukkannak, melynek falait ismeretlen írás hieroglifái borítják.
Egy rendkívüli tehetséggel megáldott mérnöknő, Alexis Vonderach részvételével kutatóexpedíció indul, hogy megállapítsa, megérett-e a helyzet a kapcsolatfelvételre. Amikor azonban a tudósok leereszkednek a jégvilág sötétségébe, olyasvalamivel találják szembe magukat, amire egyáltalán nem számítottak. És talán jobb lenne, ha a kapcsolatfelvétel helyett a lehető legmesszebbre elkerülnék.

A Philip K. Dick-díjra is jelölt amerikai szerző hihetetlenül izgalmas, pontos adatokra épülő hard-SF thrillere olyan filmszerű élményt ad, mintha olvasás közben mi magunk is ott keresnénk a rejtélyek megoldását az űrhajósokkal. Ez a könyv egy átlagos űrkalandregény IMAX-változata! És a kaland még csak most kezdődik!

“Engem rabul ejtett.” – Larry Niven, Hugo- és Nebula-díjas író

“Lélegzetelállító!” – Publishers Weekly

“Elsőrangú kaland naprendszerünk egyik leglenyűgözőbb vidékéről. Carlson kiválóan mesél, és ez az eddigi legsikerültebb könyve.” – Allen Steele, Hugo-díjas író

További információk

Szerző

Jeff Carlson

Kiadó

Metropolis Media Group Lap- és Könyvkiadó Kft

Oldalszám

340

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-04-20

ISBN

9786155628191

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Fagyott égbolt”értékelése elsőként