-26%
-26%Camazotz az alvilág ura avagy a maja sámán titka

Camazotz az alvilág ura avagy a maja sámán titka

Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 590 Ft

Készleten

Cikkszám: 147464
Kategória: Szerző: Kiadó: Sebestyén és Társa Kiadó
A kiadás időpontja: 2018-11-05
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Guatemala a maja legendák és a máig feltáratlan sírhelyek titokzatos földje. No és persze a legkülönfélébb istenségeké. Camazotz, a denevéristen mind közül a legvérszomjasabb, nem csoda, ha a róla elnevezett, dzsungelbeli hotelben nem életbiztosítás megszállni.
Anthony Grey és társa azonban mégis így tesz, ezzel magukra szabadítva a bajt. Alighogy megérkeznek, máris hátborzongató gyilkossággal találják szembe magukat, és ez még csak a kezdet. A titokzatos tettes hamarosan újra meg újra lecsap, nem kímélve senkit, aki az útjába kerül. A szállóvendégek csapdában vannak, nem menekülhetnek.
De talán nem is akarnak. Úgy tűnik a közeli Denevér-barlang bejáratát őrző hatalmas Camazotz-szobor mágnesként vonzza őket. A legenda szerint ugyanis egy különös rituáléval talán visszahozható a múltból egy halott maja sámán, akinek a titka mindenkit érdekel.

“A hold kibújt a felhők mögül és megvilágította az aprócska tisztást. Camazotz kőarca haragos tekintettel meredt felém, pedig nem láthatott, mert jól elbújtam az óriási páfrányok tövében. A hatalmas fejet részben benőtte az aljnövényzet, és liánok fonták körbe, akár egy csapat ölelő kar. A tűhegyes fogakat azonban jól lehetett látni. A maja legenda szerint ezek a tőrszerű fogak segítettek neki abban a szép szokásában, hogy letépje az áldozatai fejét.
Most mégsem ez a fogazat tette rám a legnagyobb hatást. Sokkal inkább az a sötét árnyék, amely szép óvatosan kinyomult a tisztásra.

További információk

Szerző

Anthony Grey

Kiadó

Sebestyén és Társa Kiadó

Oldalszám

288

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-11-05

ISBN

9786150034065

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Camazotz az alvilág ura avagy a maja sámán titka”értékelése elsőként