-21%
-21%Az excalibur keresése I.

Az excalibur keresése I.

3 990 Ft 3 152 Ft

Készleten

Cikkszám: 141206
Kategória: Szerző: Kiadó: Tuan Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-09-01
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Egy ismeretlen hatalom tizenkétmillió kínait telepített át a 24. század végén egyetlen éjszaka alatt a Földtől több mint hatvan fényévnyire, a Nagy Medve hét csillaga közül az egyikhez. A telepesek nem egy bolygóra érkeztek meg, hanem egy vonósugarakkal összekapcsolt és lakhatóvá tett aszteroidamezőbe. Az lett a feladatuk, hogy őrizzék a titokzatos “”égi kaput””, s ennek érdekében visszatértek őseik hitéhez, Konfuciusz szabályaihoz, Buddha tanításaihoz, és felélesztették a taoista mágikus metódusokat is.
Ám hatszáz év elteltével, a harmadik évezred utolsó éveiben az “”égi kapu”” – akármi is legyen az – veszélybe kerül. Ennek egy oka van: erre téved az időközben műkincskereskedőből kalóznak állt York Ketchikan, és szerelmes lesz egy gyönyőrű nőbe, aki a Jádevirág nevet viseli. Így aztán a Tízezer Szikla Menedékének lakói hirtelen egy hatalmas háború kellős közepében találják magukat, amelyben nem csak különböző fajokkal, hanem saját démonaikkal és szellemeikkel is meg kell vívniuk. Ehhez pedig a felmérhetetlen erejű, csapásmérő fegyverek és csillagrombolók mellett ősi ereklyékre is szükség van…

Anthony Sheenard az ősi kínai és kelta kultúrát megidéző, évezredeken átívelő regénye mesterien ötvözi a misztikumot a science-fictionnel, és a tőle megszokott, humoros és kalandos módon vezeti be az olvasót egy olyan világba, ahol a szupercivilizációktól ellesett technika és a mágia lényegében megkülönböztethetetlen egymástól. A Mysterious Universe világának e nagyszabású regénye jó néhány lépéssel közelebb visz az emberiség végzetének megfejtéséhez.

További információk

Szerző

Anthony Sheenard

Kiadó

Tuan Kiadó

Oldalszám

445

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-09-01

ISBN

9789639940543

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az excalibur keresése I.”értékelése elsőként