-21%
-21%Alien: Covenant – Eredet

Alien: Covenant – Eredet

Bolti ár: 3 890 Ft
Internetes ár: 3 073 Ft

Készleten

Cikkszám: 142486
Kategória: Szerző: Kiadó: Szukits Könyvkiadó és Kereskedlmi Bt.
A kiadás időpontja: 2017-12-15
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A Covenant missziója a legnagyobb szabású, legfontosabb vállalkozás a Weyland-Yutani történetében. Az Origae-6-osra induló hajónak kétezer telepest kell eljuttatnia az űr ismert régióján túlra – olyan művelet ez, amely meghatározhatja a cég és az emberi faj jövőjét.
Mégis vannak olyanok, akik akár az életüket is hajlandóak feláldozni a küldetés megakadályozása érdekében. Miközben a telepeshajó már orbitális pályán kering, készen az indulásra, olyan erőszakos merényletek követik egymást, amelyekből lassan kibontakozik egy a start elszabotálását célzó összeesküvés. Jacob Branson kapitány és felesége, Daniels a hajón végzi az indulás előtti feladatokat, a biztonságiak főnöke, Daniel Lopé pedig csapata legutolsó, kulcsfontosságú tagját próbálja megtalálni a Földön. Lopé és új társa együtt indulnak el, hogy megtalálják és megfékezzék azokat, akik kárt akarnak tenni a hajóban és végeznének utasaival…
Ez egy új történet Alan Dean Fostertől, az első Alien regények írójától. Az Eredet az Alien: Covenant hivatalos előzménye, amelyből megismerhetjük azt a világot is, amelyet a telepesek maguk mögött hagytak.

További információk

Szerző

Alan Dean Foster

Kiadó

Szukits Könyvkiadó és Kereskedlmi Bt.

Oldalszám

300

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-12-15

ISBN

9789634974406

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Alien: Covenant – Eredet”értékelése elsőként