-21%
-21%Affinitás

Affinitás

3 490 Ft 2 757 Ft

Készleten

Cikkszám: 141454
Kategória: Szerző: Kiadó: Metropolis Media Group Lap- és Könyvkiadó Kft
A kiadás időpontja: 2017-09-18
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A közeli jövő. A katasztrófák és egyenlőtlenségek között vergődő emberiség megmentése, mai életformánk fenntarthatósága immár csak globális együttműködés keretében képzelhető el. Erre kínál új utakat a “humán szociodinamika” friss tudománya.
Adam Fisk szűk látókörű családja elől menekül Torontóba, hogy befogadóbb környezetet keressen a boldoguláshoz. Ekkor botlik bele az InterAlia nevű cégbe, amely az új technológia segítségével nem kevesebbet kínál, mint az egyformán gondolkodók tökéletes családját – persze nem önzetlenül. Az üzletből mégis sokkal fontosabb dolgok születnek, mint bárki előre gondolta volna, a létrejött huszonkét Affinitás-csoport tagjai egyre nagyobb befolyásra tesznek szert.
A tökéletes együttműködés azonban nem mindenki szemében áldás; akik a régi rend fenntartásában érdekeltek, nem szívesen adják át hatalmukat egy új nemzedéknek. És az Affinitások között is megkezdődik a rivalizálás. Talán az ember nem hazudtolhatja meg önmagát: a forradalmak ma is, holnap is, éppúgy, mint a múltban, könnyen vérontásba torkollhatnak.

A Hugo-díjas kanadai sztárszerző újabb regénye egy egyszerű ember története emberformáló, embert próbáló időkben. Mindenki számára tartogat valami megszívlelendőt, akinek megvan hozzá az affinitása.

További információk

Szerző

Robert Charles Wilson

Kiadó

Metropolis Media Group Lap- és Könyvkiadó Kft

Oldalszám

320

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-09-18

ISBN

9786155508820

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Affinitás”értékelése elsőként