-21%
-21%A Viking visszatér

A Viking visszatér

Bolti ár: 3 290 Ft
Internetes ár: 2 599 Ft

Készleten

Cikkszám: 139807
Kategória: Szerző: Kiadó: Metropolis Media Group Lap- és Könyvkiadó Kft
A kiadás időpontja: 2017-05-03
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A 25. század emberiségének legnagyobb kalandja, az első csillagközi expedíció végcéljához közeledik a Tau Ceti rendszerében, ahol azt remélik, lakható bolygóra is bukkanhatnak. Egy váratlan katasztrófa azonban idő előtt leszállásra kényszeríti az űrhajósokat, és kétségessé teszi, egyáltalán hazajuthatnak-e még valaha.
Gregor Man geológus elszakad társaitól, és a bolygó őskori élővilágával, sőt lakóival megküzdve kell visszajutnia az űrhajóhoz, ha nem akar hátramaradni ebben az ismerősségében is rendkívül idegen környezetben.
Vajon megadatik-e bármelyiküknek a hazatérés? És addig beleavatkozhatnak-e ebben a másik világban a történelem természetes alakulásába – még ha tulajdon túlélésük is a cél?

Zsoldos Péter a magyar SF mai napig legjelentősebb alkotója, több nyelvre lefordították regényeit, és róla nevezték el az egyetlen, immár 20 esztendeje kiosztásra kerülő, tudományos-fantasztikus irodalmi díjat. Életművének egységes kivitelű, minőségi újrakiadása régi adósságunk, de most végre az olvasók fiatalabb nemzedékeinek is kezébe kerülhetnek ezek a – bátran állíthatjuk – klasszikusok, melyek éppúgy kínálnak cselekménybeli, mint gondolati izgalmakat.

További információk

Szerző

Zsoldos Péter

Kiadó

Metropolis Media Group Lap- és Könyvkiadó Kft

Oldalszám

314

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-05-03

ISBN

9786155628207

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A Viking visszatér”értékelése elsőként