-26%
-26%A medve és a csalogány

A medve és a csalogány

Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 2 959 Ft

Készleten

Cikkszám: 144655
Kategóriák: , Szerző: Kiadó: Alexandra Kiadó
A kiadás időpontja: 2018-04-18
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Gyilkos szél fúj a vad orosz vidéken, messze északon; nagyon rég nem volt ilyen fogcsikorgató hideg. A fák között suttogások, léptek zaja hallatszik. A medve ébredezik, egyre erősebb, és ha eltépi köteleit, talán senki sem állíthatja meg többé.
Vaszilisza zöld szemű, vadóc kislány, aki egy faház kemencéjének melegénél dadája régi időkről szóló meséire alszik el. Napközben lovagol, fára mászik, az erdőket járja; ott érzi igazán otthon magát, az állatok és növények között. De Vászja nem fiú, az a sorsa, hogy nővé érve gyermekeket szüljön és ellássa urát. A kislány már egészen fiatal kora óta tudja, hogy neki nem ezt írták meg, édesanyja nem ezért hozta a világra, mielőtt belehalt volna a szülésbe. Életével együtt különleges tudást adott a kislánynak, olyat, amely megváltoztathatja egész népe sorsát.
Katherine Arden első regénye az orosz mítoszok és népmesék varázslatos világába viszi az olvasót, ahol a csodák mindennaposak, a démonok és manók jelenléte megszokott, ahol ember és természet olyan összhangban élhet együtt, ahogy csak a legendákban lehetséges.

További információk

Szerző

Katherine Arden

Kiadó

Alexandra Kiadó

Oldalszám

384

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-04-18

ISBN

9789634471479

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A medve és a csalogány”értékelése elsőként