-21%
-21%A feladat

A feladat

2 990 Ft 2 363 Ft

Készleten

Cikkszám: 141453
Kategória: Szerző: Kiadó: Metropolis Media Group Lap- és Könyvkiadó Kft
A kiadás időpontja: 2017-09-18
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A Galateia csillaghajót egy primitív, idegen bolygón súlyos baleset éri. A hajtómű egyik reaktorának jelentéktelen mérőműszere meghibásodik, amitől halálos sugárzás árasztja el a fedélzetet, a legénység tagjai közül kit gyorsabb, kit lassabb pusztulásra ítélve.
Gill, a hajó orvosa, amikor látja, hogy nem úszhatják meg élve a katasztrófát, úgy dönt, mindannyiuknál többet ér küldetésük. Ha ők nem is térhetnek vissza a Földre tudományos eredményeikkel, a bolygó primitív lakóinak megfigyelése közben gyűjtött adataikkal, hát majd mások teszik meg helyettük.
Utolsó erejével működésbe hozza tervét, amely évtizedek, sőt évszázadok múltán számíthat csak sikerre, amikor a sugárzás visszakúszik az életveszélyes szint alá. Mert akkor végre megkezdődhet az új legénység toborzása, hogy bevégezhessék munkájukat.
A feladatot.

Zsoldos Péter talán leghíresebb regénye az ember fizikai létét túlélő akarat kegyetlen drámája. Az évek során tévéfilm-adaptáció készült belőle, maga a könyv pedig fél tucat idegen nyelven is eljutott az olvasókhoz.

További információk

Szerző

Zsoldos Péter

Kiadó

Metropolis Media Group Lap- és Könyvkiadó Kft

Oldalszám

242

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-09-18

ISBN

9786155628344

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A feladat”értékelése elsőként