-21%
-21%Visszatérés a kis francia panzióba

Visszatérés a kis francia panzióba

Bolti ár: 3 299 Ft
Internetes ár: 2 606 Ft

Készleten

Cikkszám: 147248
Kategória: Szerző: Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2018-10-24
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Felhőtlen napsütés, bimbózó szerelem, egy pohár francia bor… mégis mi gond lehet?

Onnantól , hogy Emmy Jamieson hátat fordít régi életének, és elszegődik panzióvezetőnek barátja, Rupert mellé, a szőlőtől zöldellő francia vidék egy meseszép panziójába, a La Cour des Roses-ba, a kérdés már csak az, vajon hogyan boldogul új szerepében.

Emmy és Rupert a Loire-menti panzió fennállásának legkeményebb feladatával néz szembe: vészesen közelít a szeszélyes, ám annál öntudatosabb Thomson família hatalmas családi találkozója. A panzióban rövidesen mozdulni sem lehet majd a felfújható matracoktól és a kertben állomásozó lakókocsiktól.

Emmy felkészült a megmérettetésre, és szerencsére a jóképű, karamellszín szemű, félig francia könyvelő, Alain segítségében is bízhat. Arra azonban, hogy a La Cour des Roses-ban meztelenül járkál álmában egy híres utazási blog írója, ráadásul Rupert rosszmájú ex-neje is felbukkan, egyikük sem számít.

Glória nem tartja magában gonosz megjegyzéseit Emmy új szerepével, Rupert pénzügyeivel, sőt a gyanútlan Alainnel kapcsolatban sem. Ezzel pedig mindent fenekestül felforgat. Pedig Emmy már egészen beleélte magát, milyen csodás élet vár rá a véget nem érő napsütés, az igaz szerelem és a sok nevetés világágban. Vajon tényleg búcsút kell mondania az álmainak?

További információk

Szerző

Helen Pollard

Kiadó

Könyvmolyképző Kiadó Kft.

Oldalszám

408

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-10-24

ISBN

9789634574750

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Visszatérés a kis francia panzióba”értékelése elsőként