-26%
-26%Vigyázhatnál a szádra, Laurám!

Vigyázhatnál a szádra, Laurám!

Bolti ár: 3 290 Ft
Internetes ár: 2 435 Ft

Készleten

Cikkszám: 153237
Kategória: Kiadó: Atlantic Press
A kiadás időpontja: 2019-11-22
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A bristoli tányérmosogatásból hazatért fiatal analitikus lány szívében lassan lobban fel az érzelem, majd a vágy egy munkatársnője iránt, aki a szakmai tökéletesség mintaképeként, egyszersmind vonzó nőiességével kelti fel Sára érdeklődését. Völgyi Anna lélektani alapossággal mutatja be és hiteti el az olvasóval, hogy egy nő másik nő iránti vonzalma miként keletkezik és válik fokozatosan uralkodóvá.
A végig parázsló humorral, plusz rokonszenves öniróniával előadott történet egy leszbikus szerelemről szól. Romantikus regény, melyben az erotika csak néhány álomkép formájában tör fel, de azért a szerző leírásai és hasonlatai mindig meggyőzőek, legyen szó erotikus álomról, az angliai emigránsélet kilátástalanságáról, egy lepusztult budapesti lakótelepről, vagy a kórházi állapotokról.
A Sára szerelmének tárgyát képező Laura karakán jelleme kontrasztot alkot a korábbi élettárs, András kiábrándító igénytelenségével szemben. És jóllehet, legalábbis ebben a regényben, Sára szerelme viszonzatlan marad, az olvasó egy számára eddig valószínűleg ismeretlen érzelemvilágban találja magát. És alighanem be kell majd látnia, hogy a közbeszédben sokszor és többnyire durva egyszerűsítésekkel tárgyalt “másság” minden, csak nem természetellenes, ahogy a berozsdásodott nyárspolgári morál tartja.

Szerző: Völgyi Anna

További információk

Kiadó

Atlantic Press

Oldalszám

272

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2019-11-22

ISBN

9786155693908

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Vigyázhatnál a szádra, Laurám!”értékelése elsőként