-21%
-21%Varázslat

Varázslat

2 399 Ft 1 895 Ft

Készleten

Cikkszám: 139970
Kategória: Szerző: Kiadó: Maecenas
A kiadás időpontja: 2017-05-17
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Párizs, a fények városa közel harminc éve ad otthont egy meghívásos alapon szerveződő különleges eseménynek. Az összejövetel talpig fehérbe öltözött résztvevői minden kellékről maguk gondoskodnak: az asztalokon fehér terítő, virágok, porcelán étkészlet, szikrázó kristálypoharak és fenséges ételek. Aztán lángra lobban ezernyi gyertya, és kezdetét veszi a varázslatos Fehér Vacsora.

Jean-Philippe vendégei, akik közt francia, olasz, amerikai és indiai egyaránt akad, ekkor még nem is sejtik, hogy mire kihunynak a fények, sorsuk meglepő fordulatot vesz.

Jean-Philippe sikeres pénzügyi befektető, felesége, Valerie a Vogue szerkesztője. Odaadóan szeretik egymást és gyermekeiket, családi életük nyugalmát mégis fenekestül felforgatja egy visszautasíthatatlan kínai állásajánlat. Benedetta és Gregorio a legbefolyásosabb házaspár a milánói divatvilágban, ám Gregoriónak van egy gyengéje, ami válságba sodorja a családi vállalkozást és a házasságukat is. A vacsora záróakkordjai közepette botlik egymásba Chantal, a forgatókönyvíró, és a nála 17 évvel fiatalabb Xavier, a nemzetközi szerzői jog szakértője. És itt ébred szerelem a műszaki zseni Dharam szívében is a megalázott Benedetta iránt.

A regény a szereplők sorsának alakulását követi nyomon egészen a következő Fehér Vacsoráig. Vajon megfejtik-e a titkot: mire is van szükségünk ahhoz, hogy az életünket varázslatosnak érezzük?

További információk

Szerző

Danielle Steel

Kiadó

Maecenas

Oldalszám

325

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-05-17

ISBN

9789632033150

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Varázslat”értékelése elsőként